KOLESTON PERFECT 55/65 LIGHT BROWN INTENSE VIOLET MAHOGANI ME+ 60ml

750 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 55/65 Light Brown Intense Violet Mahogani 60ml.

Опис

Експресивна и заводлива боја за коса. Со специфичен спектар на бои од природни, сјајно бакарни, црвени и виолетови до нивните поинтезивни нијанси.