KOLESTON PERFECT 7/77 MEDIUM BLONDE BROWN INTENSE ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 7/77 Medium Blonde Brown Intense 60ml.

Опис


Мистериозна и сензуална боја за коса со палета од раскошни, природни, богати, топли и ладни нијанси.