KOLESTON PERFECT 7/75 MEDIUM BLONDE BROWN MAHOGANI ME+ 60ml

750 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 7/75 Medium Blonde Brown Mahogani 60ml.

Опис


Мистериозна и сензуална боја за коса со палета од раскошни, природни, богати, топли и ладни нијанси.