KOLESTON PERFECT 7/73 MEDIUM BLONDE BROWN GOLD ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 7/73 Medium Blonde Brown Gold 60ml.

Опис


Мистериозна и сензуална боја за коса со палета од раскошни, природни, богати, топли и ладни нијанси.