KOLESTON PERFECT 8/71 LIGHT BLONDE BROWN ASH ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 8/71 Light Blonde Brown Ash 60ml.

Опис


Мистериозна и сензуална боја за коса со палета од раскошни, природни, богати, топли и ладни нијанси.