KOLESTON PERFECT 8/7 LIGHT BLONDE BROWN ME+ 60ml

850 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 8/7 Light Blonde Brown 60ml.

Опис


Мистериозна и сензуална боја за коса со палета од раскошни, природни, богати, топли и ладни нијанси.