KOLESTON PERFECT 9/7 VERY LIGHT BLONDE BROWN ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 9/7 Very Light Blonde Brown 60ml.

Опис


Мистериозна и сензуална боја за коса со палета од раскошни, природни, богати, топли и ладни нијанси.