KOLESTON PERFECT 33/66 DARK BROWN INTENSE VIOLET INTENSE ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 33/66 Dark Brown Intense Violet Intense 60ml.

Опис

Експресивна и заводлива боја за коса. Со специфичен спектар на бои од природни, сјајно бакарни, црвени и виолетови до нивните поинтезивни нијанси.