REVLON PRO YOU COLOR MAKER 8.3

670 ден

Професионална фарба за коса со амонијак REVLON PRO YOU COLOR MAKER

Опис

Професионална, трајна боја за коса:
✔️ гарантира покривање на седи и бели влакна,
✔️ униформирана и еднаква боја
✔️ интензивни, брилијантни и долготрајни нијанси,                                                                                                                  ✔️ природен сјај.

Содржи:
– Спој на примарни и секундарни микропигменти,
– во комбинација со Алое Вера,
– развиени да даваат точна Калибрација на бојата.

✔️ДОБИВАТЕ: REVLON Professional PRO YOU COLOR MAKER фарба за коса во пакување од 90m