SERIE EXPERT CURL EXPRESSION 10 IN 1 CREAM IN MOUSSE 250 ML

1,590 ден

Curl Expression 10 во 1 крем во пена со повеќекратни придобивки е дизајниран да ги стилизира кадриците на професионален начин.

Обезбедува 10 бенефити и придобивки за витканата коса:

1.Обезбедува бестежинска, долготрајна хидратација.

2.Jа прави косата 11 пати повеќе дефинирана.

3.ги зајакнува влакната на косата.

4.Jа заштитува косата од влажност.

5. Jа заштитува косата од топлина, до 230 °C

6.Jа измазнува косата.

7.лесна апликација.

8.прави косата да се чувствува еластична.

9.ја заштитува косата од триење.

10.работи со повеќе стилски рутини.

Начин на користење:Откако ќе ја исплакнете маската, нанесете ја почнувајќи од краевите до должината и не плакнете.Обликувајте по желба.

Опис

Третман во пена кој не се плакне со 10 бенефити наменет за виткана и брановидна коса.