SERIE EXPERT CURL EXPRESSION DRYING ACCELERATOR 150 ML

1,750 ден

Curl Expression е дизајниран да го забрза процесот на сушење до 37% додека обезбедува нега, сјај и 48 часа заштита од разлетување. Ја заштитува косата од топлина до 230 °C.

Начин на користење: На крајот од вашата рутина, напрскајте ги локните  пред да ја оставите косата да се исуши природно или фенирајте со дифузер.

Опис

Спреј за заштита од топлина и забрзување на времето за сушење кај виткана и брановидна коса.