SERIE EXPERT CURL EXPRESSION INTENSE MOISTURIZING CLEANSING CREAM SHAMPOO 300ML

1,450 ден

Curl Expression интензивниот хидратантен крем шампон е дизајниран за нежно да ја чисти косата притоа обезбедувајќи интензивна и долготрајна хидратација.Кадриците изгледаат здраво и лесно се отплеткуваат, подготвени за нанесување маска.

Начин на користење:Еднаш неделно, чистете ја косата со овој навлажнувачки шампон како почеток на вашата рутина за хидратација оставајќи ја косата подготвена за маска и третмани .

Опис

Шампон со крем текстура за длабинско хидрирање на виткана или брановидна коса.