SERIE EXPERT CURL EXPRESSION ANTI-BUILDUP CLEANSING JELLY SHAMPOO 300ML

1,350 ден

Curl Expression шампонот со желе текстура е наменет за длабинско  чистење на кадриците на професионален начин. Нежно ги елиминира дневните акумулирани нечистотии, додека обезбедува влага без чувство на чешање или соголување на косата.

Начин на користење:Секоја втора недела, важно е да ја започнете вашата рутина со длабинско прочистување на влакната за да овозможите третманите да навлезат во влакната.Рамномерно распоредете на влажна коса. Исплакнете темелно. По него нанесете од интензивниот хидратантен крем шампон за чистење.

Опис

Шампон со желе текстура за длабинско проичистување на виткана или брановидна коса.