UNIQUE Color 6/0 Dark Blond

450 ден

Професионална, трајна боја за коса:
✔️ гарантира покривање на седи влакна,
✔️ широк спектар на тонови,
✔️ 110 интензивни, брилијантни и долготрајни нијанси.
БЕЗ ПАРАБЕНИ , СИЛИКОНИ И ПАРАФИН

✔️Дополнително храни и ја обезбедува потребната влажност, преку активните компоненти:

– арганово масло – природен антиоксидант кој ја подобрува стабилноста на бојата и го штити скапот и влакното.

– SHINE REFLECTION технологија – колор пигменти збогатени со молекули за сјај кои овозможуваат поголема трајност и сјај на бојата.
✔️ДОБИВАТЕ: Subrina Professional UNIQUE COLOR фарба за коса во пакување од 100ml

Опис

Професионална фарба за коса Subrina professional & UNIQUE Color 100ml