EIMI SUGAR LIFT SPRAY 150ml

1,250 ден

Спреј за волумен со шеќер.

Опис

Спреј за волумен со шеќер.
Го зајакнува влакното, со што и дава густина и волумен на косата.
Има лесна, сјајна текстура и не остава лепливи траги.

Како се користи:
Пред употреба добро се протресува.
Се распрскува рамномерно на целата коса, и се продолжува со стилизирање.