FIBRE CLINIX TAME TREATMENT MASK 250 ML

1,600 ден

Третманска маска за длабинска нега и измазнување на груба, сува и разлетана коса.Збогатен со Triple Bonding  и  технологија C21, ја отплеткува грубата и нескротлива коса додека ги поврзува внатрешните врски на косата. Формулата со церамиди ќе ја скроти структурата на косата и ќе ја измазни површината на косата за ефект против разлетување.

Начин на употреба: се нанесува на влажна и измиена коса и по5-10 минути се плакне.

Опис

Третманска маска за длабинска нега и измазнување на груба, сува и разлетана коса.