INVIGO COLOR BRILLIANCE MASK 150ml

1,500 ден

Маска која овозможува до 7 недели заштита на бојата и влакното.

Категорија: , таг

Опис

Интензивна маска за јака, густа, долга и фарбана коса која ја збогатува и штити бојата.Интезивен третман кој содржи кавијар од лимета  за заштита на површинскиот слој на влакното, освежена и подобрена боја на косата.
Содржи хистидин и витамин Е кој помога за контрола на оксидациониот процес после боењето.

Богатиот третман ја користи антиоксидантната технологија на штит за да спречи избледување на бојата и да се заштити од оштетување на агресорите во животната средина. Молекули кои го заробуваат бакарот со што помага во одржување на живост и сјај до седум недели, создавајќи светла, убава и долготрајна боја.