ICE CREAM STYLE-IN THERMO SPRAY 250ml

850 ден

Спреј за термичка заштита на косата при употреба на фен или пегла за исправање на косата.

Опис

Спреј за термичка заштита на косата при употреба на фен или пегла за исправање на косата. Неговата висока моќност формира заштитен слој и го спречува сушењето на косата поради прекумерната топлина при пеглањето или фенирањето.
Има анти-статичко дејство и ја прави косата мека и полна со сјај.
Се прска на влажна коса пред фенирање, или на сува коса пред пеглање на косата.