IGORA EXPERT MOUSSE 8-77 LIGHT BLONDE COPPER 100 ML

850 ден
Полутрајна боја во пена за освежување на бојата или пак тонирање.
Исклучително ефикасен  производ во 13 нијанси кој :
*Ја освежува бојата на  косата-бојата станува се поинтензивна и подлабока
*Додава прекрасен сјај
*Покрива седа коса до 20%
*Не ја оштетува косата и не ја менува нејзината состојба
*Ја храни и ревитализира косата
*Издржливост до 8-мо перење
*Не содржи амонијак
*овозможува не само
-промена на тонот на бојата, туку и
– ја елиминира жолтата нијанса на плавата коса и
-овозможува комбинација и мешање на бои.
Начин на употреба: Се нанесува на влажна, миена коса со шампон. Распределете рамномерно со четка или чешел. По одредено време, нежно масирајте и емулзирајте. Исплакнете обилно додека водата не биде целосно бистра.

Опис

Полутрајна боја во пена за освежување на бојата или пак тонирање.