KEUNE CARE KERATIN SMOOTH SHAMPOO 300 ML

820 ден

Кератински шампон за  чистење и измазнување на сува и разлетана коса. Збогатен со кератин, влакнест протеин кој се наоѓа во вашата коса и клучен градежен блок. Ова значи дека овој шампон е особено добар ако вашата коса е сува или оштетена. Нашиот комплекс Quat ги зајакнува блакната и помага да се спречи кршење.

Опис

Кератински шампон за  чистење и измазнување на сува и разлетана коса.