KOLESTON PERFECT 6/45 DARK BLONDE RED MAHOGANI ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 6/45 Dark Blonde Red Mahogani 60ml.

Опис

Експресивна и заводлива боја за коса. Со специфичен спектар на бои од природни, сјајно бакарни, црвени и виолетови до нивните поинтезивни нијанси.