KOLESTON PERFECT 66/44 DARK BLONDE INTENSE RED INTENSE ME+ 60ml.

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 66/44 Dark Blonde Intense Red Intense 60ml.

Опис

Експресивна и заводлива боја за коса. Со специфичен спектар на бои од природни, сјајно бакарни, црвени и виолетови до нивните поинтезивни нијанси.