KOLESTON PERFECT 6/71 DARK BLONDE BROWN ASH ME+ 60ml.

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 6/71 Dark Blonde Brown Ash 60ml.

Опис


Мистериозна и сензуална боја за коса со палета од раскошни, природни, богати, топли и ладни нијанси.