KOLESTON PERFECT 6/75 DARK BLONDE BROWN MAHOGANI ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 6/75 Dark Blonde Brown Mahogani 60ml.

Опис


Мистериозна и сензуална боја за коса со палета од раскошни, природни, богати, топли и ладни нијанси.