SCALP CLINIX OIL CONTROL SHAMPOO 300 ML

1,480 ден

Дерматолошки тестиран шампон за масен скалп. Формулациите со биотичка технологија длабински чистат, го отстрануваат вишокот на себум и го поддржуваат балансот на микробиомот на скалпот.Во комбинација со нежна масажа на скалпот, помага да се исчистат порите и да се отстрани вишокот на нечистотии наталожени на скалпот. Остава свежо чувство и ефект на ладење на скалпот.

Категорија: ,

Опис

Дерматолошки тестиран шампон за масен скалп.