STYLE MASTERS_MEMORY SPRAY (150ml)

1,100 ден

STYLE MASTERS_MEMORY SPRAY (150ml) – спреј за стилизирање на коса со мемориски ефект

Категорија: , таг

Опис

Спреј за стилизирање со мемориски ефект.
И дава на косата волумен, изводредна текстура, мемориски ефект кој овозможува флексибилност и виталност на косата.
Природен финиш, лесна текстура без остатоци.
Се нанесува на сува коса, од растојание на 20цм. Косата ја обликуваме со раце.