HAIR & BODY RECHARGE SHAMPOO 250ml

590 ден 531 ден
-10%

Шампон за коса и тело за секојдневна употреба.

Опис

Шампон за коса и тело за мажи за честа употреба.
Збогатен со соја протеини и кератин. Длабински ја чисти косата и ја враќа силата и виталноста на косата и телото.