KEUNE CARE CURL CONTROL BOOST SPRAY 140 ML

980 ден

Лесен спреј без плакнење кој  ги навлажнува и дефинира локните. Со мало задржување  овозможува вашите кадрици да бидат убаво дефинирани цел ден . Не ја натежнува косата.

Начин на употреба: се нанесува на влажна коса и не се плакне.

Опис

Лесен спреј без плакнење кој  ги навлажнува и дефинира локните.