KOLESTON PERFECT 66/55 DARK BLONDE INTENSE MAHOGANI INTENSE ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 66/55 Dark Blonde Intense Mahogani Intense 60ml.

Опис

Експресивна и заводлива боја за коса. Со специфичен спектар на бои од природни, сјајно бакарни, црвени и виолетови до нивните поинтезивни нијанси.