OSIS+ FLATLINER HEAT PROTECTION SPRAY 200 ML

980 ден

Спреј за  заштита на косата од термички оштетувања при стилизирањето, кој притоа го контролира разлетувањето и фриз ефектот. Овој спреј за стајлинг е неопходен за прави стилови и е формулиран со уникатна мешавина на состојки кои ја штитат косата од топлина до 230 степени. Хидролизираните протеини од свила и пченица обезбедуваат оптимален елегантен финиш без разлетување и супер права коса со неверојатен, здрав сјај.
Начин на употреба:Испрскајте на влажна коса.Темелно исушете ја косата.Стилизирајте користејќи ги пеглите/фигарата веднаш штом косата ќе се исуши.

Опис

Спреј за  заштита на косата од термички оштетувања при стилизирањето, кој притоа го контролира разлетувањето и фриз ефектот.