OSIS+ FREEZE STRONG HAIRSPRAY 300 ML

780 ден

Лак за коса со силно задржување, кој ќе ви даде долготрајна контрола. Брзо се суши и ќе ја заштити вашата коса од надворешни влијанија. Тој е  ултра лесен и  лесно се четка. Помага и за заштита на косата од влажност и УВ зраци.

Опис

Лак за коса со силно задржување, кој ќе ви даде долготрајна контрола