OSiS+ MIGHTY MATTE 85 ML

1,100 ден

Ултра јака крема за мат изглед која обезбедува екстремно јака и долготрајна контрола, изразен мат ефект и јака текстура на косата. Идеална е за мат, бушави фризури. Не ја натежнува косата и лесно се измива.

Се нанесува мала количина на сува коса. Се стилизира и текстурира по желба

Опис

Ултра јака крема за мат изглед која обезбедува екстремно јака и долготрајна контрола, изразен мат ефект и јака текстура на косата.