RE/START™ RECOVERY INTENSE RECOVERY MASK 200ML

1,400 ден

Интензивна маска за реконструкција на многу оштетена коса.

Опис

Оваа интензивна маска со двојно дејство помага да се балансира микробиомот на скалпот* и ја зајакнува слабата коса.

Збогатена со биомиметички керамид и молекули за регенерирање на влакното ја зајакнување  и  ја реконструира оштетената коса. Докажана ефикасност против хемиско оштетување, , штити од појава на распукани врвови, оштетување и кршење.

Начин на употреба: Нанесете маска на влажна коса.Оставете да делува 3-5 минути, пена и темелно исплакнете.