CHROMA ID BONDING COLOR MASK 0-00 CLEAR 250 ML

1,900 ден
Иновативна мултифункционална маска за коса која не е само за длабинска нега,туку и за обновување на бојата без оштетување на косата.
Содржи привремени пигменти во боја кои траат до 15 миења.
Bond Enforcing Technology овозможува да се поправат влакната на косата.
Уживајте во широкиот спектар на бои со безброј намени:
*за богата боја,
*пастелни тонови,
*неутрализирање на несаканите тонови или
*едноставно освежување на тоновите.
 Се нанесува на коса веќе шампонирана просушена со пешкир,
– потребни се само 3 – 15 минути,
– потоа темелно плакнете.

Опис

Иновативна мултифункционална маска за коса која не е само за длабинска нега,туку и за обновување на бојата без оштетување на косата.