EKSPERIENCE COLOR INTENSE SHAMPOO 1000ml

4,200 ден

Шампон за фарбана и третирана коса.

Категорија: ,

Опис

Шампон за фарбана и третирана коса.
Помага да се сочува интензитетот на бојата, и спречува измивање на бојата.
Содржи комплекс аквамарис, црвена алга, UV филтер и глицерин.