FIBRE CLINIX FORTIFY CONDITIONER 250 ML

1,480 ден

Кондиционер за обновување и ревитализација на многу оштетена и третирана коса.Збогатен со Triple Bonding & C21 Technology за оштетена и преобработена коса. Формулата со ниацинамид ги храни и зајакнува влакната на косата .Помага во реконструкција на влакната на косата .Ја отплеткува косата и ја подобрува управливоста .Ја измазнува и запечатува површината на косата. Го подобрува сјајот и еластичноста.

Начин на употреба: се нанесува на влажна и измиена коса , се остава да делува неколку минути па се плакне.

Опис

Кондиционер за обновување и ревитализација на многу оштетена и третирана коса.