ICE CREAM STYLE-IN ILLUMINATOR 150ml

790 ден

Спреј за сјај, парфимиран, со сензуални мирисни ноти, и трајност и до 24 часа.
Ултра лесна, не-мрсна, нелеплива формула која ја остава косата извондредно сјајна без да ја натежне.
Елеминира фриз со ефикасно антистатичко дејство, заштитувајќи ја косата од влажност и надворешни штетни влијанија.
Се прска на влажна коса пред стилизирање, или на сува коса за сјајна и здрава завршница на стајлингот.

Опис

Спреј за екстра сјаен завршеток на стајлингот.