KOLESTON PERFECT 77/46 MEDIUM BLONDE INTENSE RED VIOLET ME+ 60ml

980 ден

Фарба за коса Koleston Perfect 77/46 Medium Blonde Intense Red Violet 60ml.

Опис

Експресивна и заводлива боја за коса. Со специфичен спектар на бои од природни, сјајно бакарни, црвени и виолетови до нивните поинтезивни нијанси.