Inebrya Bionic Color 9/3 – Very Light Blonde Golden 100ml

670 ден

Inebrya Bionic Color – Фарба за коса без амонијак.

Опис

Inebrya Bionic Color е иновативна професионална фарба за коса без амонијак, која ги комбинира козметичките и кондиционерските својства на колагенот со осветлувачките и ревитализирачките придобивки на Sapphire Micro-кристалите за тотални, чисти, униформни и заштитени резултати на боја. Реструктуираните квалитети на Кератин заедно со негувањето и омекнувачките својства на памучно масло изведуваат вистинско регенерирачко дејство за време боењето на косата.
Гарантираат 100% покривност на седи влакна со богати, интензивни и брилијантни бои, кои во целост ја почитуваат и структурата на косата и рамнотежата на скалпот.